6.) Sira – Hoxhë Kamber Xhemaili

6.) Sira – Hoxhë Kamber Xhemaili

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Kthimi i Armikut – Hoxhë Irfan Salihu

Kthimi i Armikut – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Edhe baskija shahet për none – Hoxhë Irfan Salihu

Edhe baskija shahet për none – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Pjesë nga Hutbeja: HAJNIA ku mund ta gjeni në këtë link: www.youtube.com Shperndajeni…

Vjedhja e Hekurit: Shaktet e Rrugës, Shenjat e Komunikacionit etj – Hoxhë Irfan Salihu

Vjedhja e Hekurit: Shaktet e Rrugës, Shenjat e Komunikacionit etj – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Pjesë nga Hutbeja: HAJNIA ku mund ta gjeni në këtë link: www.youtube.com Shperndajeni…

876.) Pse nuk flet asgjë Islami dhe Kurani për Kohën Parahistorike – Dinosaorusët?

876.) Pse nuk flet asgjë Islami dhe Kurani për Kohën Parahistorike – Dinosaorusët?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi

A lejohet me u falë namazi me maic me tregera? – Hoxhë Ferid Selimi

A lejohet me u falë namazi me maic me tregera? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Riskun e garanton Allahu ? Ok po rri në Xhami hiq zdo të punoj – Hoxhë Ferid Selimi

Riskun e garanton Allahu ? Ok po rri në Xhami hiq zdo të punoj – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Një tregim nga Ibrahim Tatlisesi – Hoxhë Ferid Selimi

Një tregim nga Ibrahim Tatlisesi – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu – Hoxhë Ferid Selimi

Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …