875.) Në cilën kohë është ardhë Sihri – Magjia ?

875.) Në cilën kohë është ardhë Sihri – Magjia ?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi

873.) A më lejohet me ja marë paratë gruas , pa lejën e saj?

873.) A më lejohet me ja marë paratë gruas , pa lejën e saj?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi

Operacionet Plastike – Hoxhë Irfan Salihu

Operacionet Plastike – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

876.) Pse nuk flet asgjë Islami dhe Kurani për Kohën Parahistorike – Dinosaorusët?

876.) Pse nuk flet asgjë Islami dhe Kurani për Kohën Parahistorike – Dinosaorusët?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi

A lejohet me u falë namazi me maic me tregera? – Hoxhë Ferid Selimi

A lejohet me u falë namazi me maic me tregera? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Riskun e garanton Allahu ? Ok po rri në Xhami hiq zdo të punoj – Hoxhë Ferid Selimi

Riskun e garanton Allahu ? Ok po rri në Xhami hiq zdo të punoj – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

874.) A lejohet prindi të hanë ushqimin e Akikës për fëmiun e vet ?

874.) A lejohet prindi të hanë ushqimin e Akikës për fëmiun e vet ?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi

Boll, nuk shkon kshtu më – Hoxhë Ferid Selimi

Boll, nuk shkon kshtu më – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Kush ka dëshirë me ju zgatë ymri? – Hoxhë Ferid Selimi

Kush ka dëshirë me ju zgatë ymri? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …