Kush është Evlija ? – Hoxhë Ferid Selimi

Kush është Evlija ? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

166.) Kur të falet njeriu i vetëm në shtëpi, a duhet të therras ezan dhe ikamet?

166.) Kur të falet njeriu i vetëm në shtëpi, a duhet të therras ezan dhe ikamet?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

165.) Kur mund ti bashkojmë namazet përveç në kohen kur jemi në udhetim?

165.) Kur mund ti bashkojmë namazet përveç në kohen kur jemi në udhetim?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

164.) Kur jemi ne namaz farz kur permendet ne Kuran Xheneti dhe Xhehenemi…?

164.) Kur jemi ne namaz farz kur permendet ne Kuran Xheneti dhe Xhehenemi…?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

163.) Kur je shumë i zënë me punë a mund ta lesh namazin?

163.) Kur je shumë i zënë me punë a mund ta lesh namazin?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

162.) Kur falet namazi me xhemat, a duhet edhe xhemati ta kendoj el fatihan?

162.) Kur falet namazi me xhemat, a duhet edhe xhemati ta kendoj el fatihan?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

161.) Kur dikush hyn në xhami në kohën kur ka mbaruar namazi…?

161.) Kur dikush hyn në xhami në kohën kur ka mbaruar namazi…?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

160.) Gjatë teshehudit si duhet lëvizur gishti tregues?

160.) Gjatë teshehudit si duhet lëvizur gishti tregues?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet

159.) Falja e namazit te sabahut kaza?

159.) Falja e namazit te sabahut kaza?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar në vitin 2007 , në PalTalk Hoxhë Bekir Halimi Përgjigjet