Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu – Hoxhë Ferid Selimi

Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Haxhi Biznismeni – Hoxhë Ferid Selimi

Haxhi Biznismeni – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Muslimanëve ju ka vdekë Baba, ato jan Jetima ?! – Hoxhë Ferid Selimi

Muslimanëve ju ka vdekë Baba, ato jan Jetima ?! – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi – Hoxhë Ferid Selimi

Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan? – Hoxhë Ferid Selimi

A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Të shkruhet një sevap dhe të fshihet një gjynah – Hoxhë Ferid Selimi

Të shkruhet një sevap dhe të fshihet një gjynah – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Një ditë pune me Hoxhë Bekir Halimi – Namazi i Ikindisë

Një ditë pune me Hoxhë Bekir Halimi – Namazi i Ikindisë

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Nijeti për Namaz – Hoxhë Irfan Salihu

Nijeti për Namaz – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Na jena ardhë këtu – Këshillë gurbetçarve nga Hoxhë Irfan Salihu

Na jena ardhë këtu – Këshillë gurbetçarve nga Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …