Daveti – Eja në Islam , Eja në Shpëtim – Hoxhë Bekir Halimi

Daveti – Eja në Islam , Eja në Shpëtim – Hoxhë Bekir Halimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Edhe baskija shahet për none – Hoxhë Irfan Salihu

Edhe baskija shahet për none – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Pjesë nga Hutbeja: HAJNIA ku mund ta gjeni në këtë link: www.youtube.com Shperndajeni…

Vjedhja e Hekurit: Shaktet e Rrugës, Shenjat e Komunikacionit etj – Hoxhë Irfan Salihu

Vjedhja e Hekurit: Shaktet e Rrugës, Shenjat e Komunikacionit etj – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Pjesë nga Hutbeja: HAJNIA ku mund ta gjeni në këtë link: www.youtube.com Shperndajeni…

Një tregim nga Ibrahim Tatlisesi – Hoxhë Ferid Selimi

Një tregim nga Ibrahim Tatlisesi – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu – Hoxhë Ferid Selimi

Fytin se ka ndreç kovaçi por Allahu – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Haxhi Biznismeni – Hoxhë Ferid Selimi

Haxhi Biznismeni – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Muslimanëve ju ka vdekë Baba, ato jan Jetima ?! – Hoxhë Ferid Selimi

Muslimanëve ju ka vdekë Baba, ato jan Jetima ?! – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi – Hoxhë Ferid Selimi

Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan? – Hoxhë Ferid Selimi

A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …