Të shkruhet një sevap dhe të fshihet një gjynah – Hoxhë Ferid Selimi

Të shkruhet një sevap dhe të fshihet një gjynah – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Një ditë pune me Hoxhë Bekir Halimi – Namazi i Ikindisë

Një ditë pune me Hoxhë Bekir Halimi – Namazi i Ikindisë

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Nijeti për Namaz – Hoxhë Irfan Salihu

Nijeti për Namaz – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Na jena ardhë këtu – Këshillë gurbetçarve nga Hoxhë Irfan Salihu

Na jena ardhë këtu – Këshillë gurbetçarve nga Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Veç për veti – Hoxhë Irfan Salihu

Veç për veti – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

A e dini se në cilat vende në Europë flitet shqip?! – Hoxhë Bekir Halimi

A e dini se në cilat vende në Europë flitet shqip?! – Hoxhë Bekir Halimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Bëhuni synet tha ambasadori amerikan – Hoxhë Bekir Halimi

Bëhuni synet tha ambasadori amerikan – Hoxhë Bekir Halimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Gruaja e cila pastronte xhaminë – Hoxhë Irfan Salihu

Gruaja e cila pastronte xhaminë – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Problemet në Xhami mos i manifesto në shtëpi – Hoxhë Irfan Salihu

Problemet në Xhami mos i manifesto në shtëpi – Hoxhë Irfan Salihu

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …