863.) Nëse pë hir të Allahut e len një femër , a takohesh me të në Xhenet?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi

Mrekullitë e Kur’anit dhe të rejat shkencore – Pr. Dr. Ali Ijazi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni … Ligjerate e Mbajtur nga Profesor Doctor Ali Ijazi ne seminarin e organizuar nga shoqata Albanian British Association ne Londer, ne bashkepunim me shoqaten Audionur. Seminari i organizuar me […]

862.) Muslimanja e cila vdes pamartuar, a do të ket mundësi të ket në Xhennet…?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi

861.) A lejohet të flihet pa tesha?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi

860.) Vepra që më shum e knaç Allahun?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi

859.) A ndëgjojnë të vdekurit?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi

858.) A lejohet ulja e çmimeve për tu ritur kërkesat e mushterive?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi

20.) Agjëro të hënave dhe të enjteve

www.audionur.com www.audionur.com paraqet Serialin Këshilla nga Zemra me hoxhën e nderuar Kamber Xhemaili

857.) Kush e ka kusht zeqatin?

www.audionur.com Pyetje e parashtruar gjat një takimit nga disa student të UEJL me Hoxhë Bekir Halimin Përgjigjet Bekir Halimi