TRf7b7laA1U

Muaji Rexheb mes sunnetit dhe bidatit – Hoxhë Bedri Lika

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …