Id7w9WOdQnk

Mrekullitë e Kur’anit dhe të rejat shkencore – Pr. Dr. Ali Ijazi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni … Ligjerate e Mbajtur nga Profesor Doctor Ali Ijazi ne seminarin e organizuar nga shoqata Albanian British Association ne Londer, ne bashkepunim me shoqaten Audionur. Seminari i organizuar me 06-09 Prill 2012.