876.) Pse nuk flet asgjë Islami dhe Kurani për Kohën Parahistorike – Dinosaorusët?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi