Haxhi Biznismeni – Hoxhë Ferid Selimi

Haxhi Biznismeni – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Muslimanëve ju ka vdekë Baba, ato jan Jetima ?! – Hoxhë Ferid Selimi

Muslimanëve ju ka vdekë Baba, ato jan Jetima ?! – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi – Hoxhë Ferid Selimi

Në pamundësi për ta falë Xhumanë ne në gurbet, sa gjynahe kemi – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan? – Hoxhë Ferid Selimi

A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Sa fëmij kishte Pejgamberi Alejhi Selam ? – Hoxhë Ferid Selimi

Sa fëmij kishte Pejgamberi Alejhi Selam ? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

874.) A lejohet prindi të hanë ushqimin e Akikës për fëmiun e vet ?

874.) A lejohet prindi të hanë ushqimin e Akikës për fëmiun e vet ?

www.audionur.com Pyetje e Parashtruar gjat vizitës së Hoxhë Bekir Halimi në Geteborg – Suedi Përgjigjet Bekir Halimi

Boll, nuk shkon kshtu më – Hoxhë Ferid Selimi

Boll, nuk shkon kshtu më – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Kush ka dëshirë me ju zgatë ymri? – Hoxhë Ferid Selimi

Kush ka dëshirë me ju zgatë ymri? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Kush është Evlija ? – Hoxhë Ferid Selimi

Kush është Evlija ? – Hoxhë Ferid Selimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …