Të njihemi dhe të duhemi për Allah – Turneu tradicional – Mitrovicë 2012

Të njihemi dhe të duhemi për Allah – Turneu tradicional – Mitrovicë 2012

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Audionur Intervista: Panairi i Librit Prishtina 2012

Audionur Intervista: Panairi i Librit Prishtina 2012

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Kurthet dhe rrugëdalja prej tyre (ndodhitë e fundit në Maqedoni) – Hoxhë Bekir Halimi

www.audionur.com Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga AUDIONUR, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë . Shpërndajeni …

Arestimet në Shkup – Hoxhë Bekir Halimi (Tetovë – 2 Maj 2012)

www.audionur.com Pjesë nga Ligjerata Shejh Albani – 4 E lusim Allahun të kemi doni nga kjo që ndëgjojmë – AMIN shpërndaje